The Bears For Lunch (VINYL)

Guided By Voices

199,00 19900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. King Arthur The Red
  2. The Corners Are Glowing
  3. Have A Jug
  4. Hangover Child
  5. Dome Rust
  6. Finger Gang
  7. The Challenge Is Much More
  8. Waving At Airplanes
  9. The Military School Dance Dismissal
  10. White Flag
  11. Skin To Skin Combat
  12. She Lives In An Airport
  13. Tree Fly Jet
  14. Waking Up The Stars
  15. Up Instead Of Running
  16. Smoggy Boy
  17. Amorphous Surprise
  18. You Can Fly Anything Right
  19. Everywhere Is Miles From Everywhere


Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Guided By Voices
Label Fire Bestillingsnummer FIRELP259