The Brothel (VINYL)

Susanne Sundfør

199,00 19900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Susanne Sundførs The Brothel er like bra som det er etterlengtet. Albumet er produsert av Lars Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank), som også spiller mange av instrumentene på plata, og mikset av Jørgen Træen. Morten Qvenild (The National Bank, In The Country, Susannah & The Magical Orchestra), Gard Nilssen (Puma, Bushman's Revenge) og Martin Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank, KILLL) er blant musikerne som bidrar.

For all del en sterk musikerliste, men dette er likevel Sundførs album. Den såre, intense og lidenskapelige stemmen hennes er i sentrum for ambisiøse og høytidlige sanger. Hør bare første single og tittellåt "The Brothel" - melankolsk og ekstremt vakker, intim og full av store følelser.

Som hun sier selv: "Albumet tar for seg de ulike aspektene ved det å leve i et samfunn hvor det perverse og det ærgjerrige i mennesket får frie tøyler. Det er en teatralsk tematikk gjennom hele albumet, både musikalsk og tekstmessig. Jeg har hele tiden sett for meg at jeg har laget musikk til en film." Og det kan høres.

Produktfakta
Utgitt 2010 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Susanne Sundfør
Bestillingsnummer 5099962807814
Lyttespor
Sporliste
  1. The Brothel
  2. Lilith
  3. Black Widow
  4. It's All Gone Tomorrow
  5. Knight Of Noir
  6. Turkish Delight
  7. As I Walked Out One Evening
  8. O Master
  9. Lullaby
  10. Father Father