Inngår i kampanje
 • Vinyl Nice Price - 3 for 500,-

The Resistance (VINYL - 2LP)

Muse

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Muse sitt femte studioalbum og første på tre år er akkurat så ambisiøst som man kunne forvente. Hvilket annet av dagens rockeband våger å kombinere arier med electrobeats, thrash-gitarer med symfoniske elementer - og stadig overlate tekstene til venstrevridd opprørstrang og paranoide tanker som grenser mot galskap?

Frontmann Matthew Bellamy maler ut i en lett gjenkjennelig falsett: "Rise up and take the power back/Fat cats will have a heart attack." Han er som en legering av Joe Strummer, Thom Yorke og Freddie Mercury, som med vokalen sin binder Muse-melodiene sammen. Og disse melodiene trenger virkelig å bindes sammen, der de rører seg fra det ene ytterpunktet til det andre. Det sjokkerende er at det fungerer, enten de høres ut som de er inspirert av ABBA eller Rush, Edvard Grieg eller George Orwell. Mest imponerende i så måte er kanskje avsluttende "Exogenesis", en tredelt "symfoni" på 13 minutter som er like grandios som den høres ut på papiret.

Trioen har spilt inn albumet i en liten landsby i Italia, hvor de selv har fungert som produsenter og Mark "Spike" Stent (U2, Oasis) har mikset. Første single var den Goldfrapp/Blondie-aktige hardrocklåta "Uprising".
Produktfakta
Utgitt 2009 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Muse
Bestillingsnummer 0825646865475
Lyttespor
Sporliste
 1. Uprising
 2. Resistance
 3. Undisclosed Desires
 4. United States Of Eurasia (+Collateral Damage)
 5. Guiding Light
 6. Unnatural Selection
 7. Mk Ultra
 8. I Belong To You (+Mon Coeur S'ouvre A Ta Voix)
 9. Exogenesis: Symphony Part 1 (Overture)
 10. Exogenesis: Symphony Part 2 (Cross-Pollination)
 11. Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i