The Spielberg/Williams Collaboration (VINYL - 2LP - 180 gram)

John Williams

299,25 29925 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Raiders March Raiders Of The Lost Ark
  2. Theme Always
  3. Adventures On Earth E.T. The Extra-Terrestrial
  4. Theme Sugarland Express
  5. Theme Jaws
  6. Out To Sea/The Shark Cage Fugue Jaws
Disk 2
  1. Exsultate Justi Empire Of The Sun
  2. Parade Of The Slave Children Indiana Jones And The Temple Of Doom
  3. Over The Moon E.T. The Extra Terrestrial
  4. March 1941
  5. Cadillac Of The Skies Empire Of The Sun
  6. Scherzo For Motorcycle And Orchestra Indiana Jones And The Last Crusade
  7. Excerpts Close Encounters Of The Third Kind


Utgitt 1991 Reutgitt 2019
Format VINYL - 2LP - 180 gram Sjanger Filmmusikk
Antall disker 2 Antall spor 13
Artist Boston Pops Orchestra, Filmmusikk, John Williams Label Music On Vinyl At The Movies
Bestillingsnummer MOVATM197