Uleste Bøker Og Utgåtte Sko (VINYL)

Oslo Ess

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Fra sin base i hovedstaden (selvfølgelig), og med medlemmer fra Silver, Upstrokes og All Friday, debuterer Oslo Ess med Uleste Bøker Og Utgåtte Sko. Bandet ble dannet i 2009 og spilte sine første konserter i 2010, og lovordene har haglet omtrent siden starten. Allerede etter to konserter ble de booket til Øyafestivalen - og forventningene til deres første album vokste seg etter hvert enorme.

Uleste Bøker Og Utgåtte Sko kommer altså seilende på en bølge av buzz, men musikkens fundament er likevel temmelig utrendy. Oslo Ess er inspirert av ulike band fra den store punkbølgen i California på 90-tallet, som Rancid, Bad Religion og Social Distortion. Dette, blandet med influenser fra den klassiske rocken til The Rolling Stones, Bruce Springsteen og Tom Petty, samt innslag av B3-orgel og munnspill over en ellers standard punkrock-besetning, har gitt bandet et ganske særegent uttrykk. Inspirasjonen kommer utenfra, men ved å synge på norsk følger bandet samtidig i fotsporene til norske storheter som Dumdum Boys, Raga Rockers og Jokke & Valentinerne. Vokalist Åsmund Lande fremstår faktisk som en blanding av Tim Armstrong og Jokke, der han med rufsete entusiasme synger på norsk om livet, kjærligheten, verden og menneskene som bebor den. Uleste Bøker Og Utgåtte Sko er rene rockesjokket - et tøff og energisk debut, som samtidig er grenseløst sjarmerende og tilgjengelig som få.
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Oslo Ess
Bestillingsnummer 7090014385463
Sporliste
  1. Lang Vei Til Himmelen
  2. Alt Jeg Trenger
  3. Hold Deg Våken
  4. Gi Meg Noe Dritt
  5. Dette Kan Ikke Gå Godt
  6. Klin Gæern
  7. Kjøtt Og Blod
  8. Helt Fram Til Nå
  9. Ta Hva Du Vil
  10. Luffarvisan