Valkyrien Allstars / To Måner (VINYL - 2LP)

Valkyrien Allstars

249,00 24900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Om Valkyrien Allstars: Valkyrien Allstars la et solid grunnlag for sin platedebut høsten 2006 ved å komme til finalen i NRKs Kjempesjansen, samt å vinne Grappas Debutantpris. Etter det har det vært opp og fram for denne gjengen. Tuva Syvertsen, Erik Sollid og Ola Hilmen er tre forføreriske felespillere som trollbinder sitt publikum med en lekende og virtuos blanding av norsk og unorsk. De våger å samstemme det særegne med det svingende, det følsomme med det fyrige, det enkle med det ekstravagante. De våger å flytte grenser ved å trekke det tradisjonelle over i det eksperimentelle og lar urbane villskudd få blomstre på urnorsk rot. Denne oppløftende debuten er produsert av Aslak Dørum fra DumDum Boys.

Om To Måner: To år etter suksessdebuten er Valkyrien Allstars tilbake. Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid og Ola Hilmen har sammen med bandmedlemmene Martin Langlie og Magnus Larsen nå videreført sitt særpregede lydbilde og gått opp nye spor i både folkemusikalsk og eksperimentell retning.

Albumet To Måner er inspirert av norske forfattere som Olav H. Hauge, Halldis Moren Vesaas, Henrik Ibsen og André Bjerke, men har først og fremst gitt rom for slåttene og hardingfelas uante muligheter som stemningsskapende og pådrivende rytmefanger. Tekstlig sterke, men sangene rommer også denne gang mye av den energi og lekenhet som bandet etter hvert har fått som varemerke.

Sporliste

 1. Kåfjell / It's Your Thing
 2. Å gjev du batt meg
 3. Hvis jeg var deg
 4. Knepphallingen
 5. Fyll mitt beger på ny
 6. Alli meir
 7. Spelemannen
 8. Eg vil ha deg
 9. Trumpen hass Trond / Kolibri i motvind
 10. Reven
 11. Ko ska eg gjera
 12. Ne've elva
 13. Lyset
 14. I dag såg eg
 15. Hovstaden
 16. Sommernattsdrøm
 17. Tåre du tarv ikkje falla
 18. Drømte vi om mer
 19. Vært her før
 20. Ikke gå
 21. Borte!
 22. Låtten som kom att frå Amerika

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL - 2LP
Sjanger Folkemusikk Antall disker 2
Antall spor 22 Artist Valkyrien Allstars
Label Heilo Bestillingsnummer HO7251

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i