Vidde (VINYL)

Atlanter

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Atlanter, det nye bandprosjektet til Jens Carelius og Arild Hammerø, spiller rock inspirert av ørkenblues, tysk krautrock og gammel deltablues. Alt dette med en norsk vri og innfallsvinkel som best kan beskrives som norsk viddeblues.

Foruten Carelius og Hammerø er det Jonas Barsten Johnsen (slagverk) og Morten Kvam (bass) som utgjør viddebluesorkesteret. Debutalbumet, presist nok titulert Vidde, består av ni råsterke, groovebaserte låter som alle er skrevet av bandet selv.

Jens Carelius har gjennom de kritikerroste albumene The First Songs (2008), The Beat Of The Travel (2009) og The Architect (2011) skapt seg et solid navn i norsk musikk. Arild Hammerø slapp i 2008 debuten Dagen Som Gryr, og i 2012 Flåte sammen med Daniel Herskedal (som Hammer & Hersk). Hammerø, Carelius og Siri Nilsen har tidligere hatt bandet Blues Run The Game sammen, og Arild er dessuten fast gitarist for elektronikaduoen Ost & Kjex.

Jonas Barsten Johnsen har mastergrad fra Norges Musikkhøgskole, er sentral på impro-scenen i Oslo og spiller med Frøy Aagre, Bendik Baksaas, Disaster In The Universe, CCTV og Bjørn Charles Dreyer. Morten Kvam har spilt kontrabass/el-bass og vært aktiv musiker i Bergen og Oslo innenfor ulike sjangre som jazz, rock, pop, fri improvisasjon, vise og folkemusikk. Han har også bidratt på alle platene til Jens Carelius og på debutalbumet til Arild Hammerø.

Sporliste

  1. Tree Song
  2. Aye
  3. Kaktos
  4. Air
  5. More Juice Than Zeus
  6. Pike
  7. Waking
  8. Desert
  9. Ling

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Atlanter
Label Jansen Records Bestillingsnummer JANSEN025

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i